Varsinais-Suomen puhdistuspalvelualan verkosto

Varsinais-Suomen alueella toimii puhdistuspalvelualan verkosto

joka toimii hyvin.

Verkoston vetäjänä toimii Varsinais-Suomen aluetoimistosta

toimitsija Timo Katajainen. Aikaisemmin verkostoa veti Mirja Heinonen.

Verkoston puheenjohtajana toimii Päivi Huhtala joka on valtakunnallisen puhdistuspalvelualan verkoston jäsen.

Verkostossa on mukana Salosta, Paimiosta, Naantalista, Turusta, Mynämäestä ja Nousiaisista siivoustyötä tekeviä ihmisiä eri ammattiryhmistä ja työpaikoilta.

Omasta yhdistyksestämme verkostossa jäseninä ovat:

Tarja Hokkanen, verkoston jäsen, Valtakunnallisen puhdistuspalvelualan verkoston varajäsen.

Sirpa Hyvönen, verkoston jäsen.

Pia Sipola, verkoston jäsen

Leena Tutti, verkoston jäsen

Jos sinua kiinnostaa verkoston toiminta voit kysellä sitä hallituksen jäseniltä jotka on verkostossa tai hallituksen jäseneltä. Verkostoon pääsee siten että kun verkoston jäsen lopettaa verkostossa olemisen, tilalle hankitaan uusi toiminnasta kiinnostunut liiton jäsen.  Kokouksia pidetään n. 2-3 kertaa vuodessa. Kokouksissa käsitellään puhdistuspalvelu-alalla tapahtuvia muutoksia, vaihdetaan kuulumisia eri kunnista alan asioista sekä annetaan vertaistukea toisillemme sekä vaihdetaan ammatillista tietoa toisillemme. 2 kertaa vuodessa on ruokapalvelualan verkoston kanssa yhteiskokoontuminen.