Liity jäseneksi

Sinun kannattaa liittyä ainakin työttömyyskassan jäseneksi jos et halua liittyä jäseneksi.

Jäseneksi tai opiskelijajäseneksi yhdistykseemme voit liittyä seuraavien henkilöiden kautta.
Liittymislomakkeen, täyttöohjeet ja tiedon kenelle täytetty lomake toimitetaan saa opastusta heiltä.

• Jarmo Tuomísto jäsenasiainhoitaja, puhelinnumero 040-7556412
  • Pia Sipola, Kasli 3 c-siipi
  • Paavo Aarniemi, Haloke, luolavuorentie 2
  • Tarja Hokkanen, Akuutti ortopedinen kuntoutusosasto alakerta
  • Sirpa Hyvönen, Tähystysyksikkö
  • Leena Tutti
  • Eva Rosenqvist, Kasli 2 c-siipi

SÄHKÖISETI LIITTYMINEN LIITTOON

Täytäthän sähköiseen sekä paperiseen lomakkeeseen myös yhdistyksennumerosi 553, ammattinimikkeesi, koulutuksesi, työpisteesi, minkä työsopimuksen piiriin kuulut (KVTES)voimassa oleva sähköpostiosoite. Näin meidän on helpompi kirjata tiedot ylös kun käsittelemme tietojanne yhdistyksen kokouksissa sekä liiton jäsenrekisteritiedoissa on oikeat tiedot.
Tietosi kirjautuu jäsenrekisteriin virheellisesti jos paperissa/lomakkeessa ei lue mihin sopimuspiiriin kuulut.

Nykyisen JHL:n yhdistyksesi vaihtuessa tai toisesta ammattiliitosta  vaihtaessasi yhdistykseemme JHL:n  jäsenedut on voimassa eikä katkea.

Muista tulostaa sähköisesti liittyessäsi jäseneksi perintävaltuutus ja toimita se palkkatoimistoon.

LIITTYMINEN ON HELPPOA

Jäsenyyttä hakiessasi sinun ei tarvitse tietää, mikä olisi yhdistyksesi. Jäsenrekisteri ohjaa sinut jäseneksi oikeaan yhdistykseen. Yhdistyksiä JHL:ssä on noin 700.
 JHL:n yhdistysluettelo taulukkona (pdf).

Sähköinen liittymislomake, klikkaa tästä.

Täytä lomake ja tulosta perintäsopimus, jos haluat että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi.
Toimita allekirjoitettu perintäsopimus työnantajasi palkanlaskentaan.

Ohjevideot sähköisen lomakkeen täyttämiseen

Liittymislomakkeen täyttäminen:  Henkilötiedot
Liittymislomakkeen täyttäminen:  Koulutus, ammatti ja sopimusala
Liittymislomakkeen täyttäminen:  Jäsenyys
Liittymislomakkeen täyttäminen:  Työsuhde ja jäsenmaksun perintä
Liittymislomakkeen täyttäminen:  Lähetys ja lisätiedot

TILAA LIITTYMISLOMAKE

Voit tilata liittymislomakkeen ja oheismateriaalin myös postitse. Tilaa liittymislomake.

TO ENGLISH

PÅ SVENSKA

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

• Halutessasi lisää tietoa yhdistyksestämme